Tegenstellingen

Er zijn bepaalde voorwaarden waaronder u Deca Durabolin niet mag gebruiken:

Allergie:  als mensen een voorgeschiedenis hebben van allergie voor nandrolon of voor enig ander ingrediënt dat nandrolon kan hebben, wordt het niet aanbevolen om Deca Durabolin in te nemen. Sommige doseringen bevatten mogelijk arachisolie en dat kan schadelijk zijn voor mensen met een allergie voor pinda’s of soja.

Borst- of prostaatkanker:  Mensen met een carcinoom van de borst of prostaatkanker mogen Deca Durabolin niet gebruiken.

Nefrose:  Patiënten met een degeneratieve nierziekte mogen Deca Durabolin niet gebruiken.

Borstkanker met hypercalciëmie:  als vrouwen borstkanker hebben samen met een hoog calciumgehalte in het lichaam, is het gebruik van Deca Durabolin verboden. 

Omdat Deca Durabolin een langere halfwaardetijd heeft en een ester-variant van Nandrolon is, moeten alle cycli van Deca Durabolin minimaal 12 weken duren.

Deca Durabolin Contra-indicaties

Waarschuwingen over Deca Durabolin

Speciale populatiewaarschuwingen

Zwangerschap:  Zwangere vrouwen of vrouwen die van plan zijn zwanger te worden, mogen Deca Durabolin niet gebruiken.

Borstvoeding:  tijdens het geven van borstvoeding aan een baby mag Deca Durabolin niet worden gebruikt. Als medische omstandigheden het absoluut noodzakelijk maken om Deca Durabolin in te nemen, moet de borstvoeding onmiddellijk worden stopgezet. U moet met uw arts praten voordat u Deca Durabolin inneemt.

Algemene waarschuwingen

Allergie voor pinda’s:  Deca Durabolin in zijn medicinale vorm kan arachisolie bevatten, die is afgeleid van pinda’s en mag niet worden ingenomen door mensen met een pinda- of soja-allergie.

Virilisatie:  Deca Durabolin kan virilisatie veroorzaken, dat wil zeggen dat een vrouw bepaalde mannelijke kenmerken zal ontwikkelen, zoals een diepe en schorre stem, en daarom moet het met zorg worden gebruikt.

Gebruik bij  kinderen : Kinderen en adolescenten vóór de puberteit mogen Deca Durabolin niet gebruiken. Het kan het groei- en ontwikkelingsproces verstoren.

Gebruik door  sporters : Het is niet toegestaan Deca Durabolin te gebruiken door sporters of gewichtheffers om de spierontwikkeling en -prestaties te verbeteren. Het wereldwijde antidopingagentschap en andere sportorganisaties hebben het gebruik van Deca Durabolin verboden van sporters die deelnemen aan evenementen en wedstrijden. Het risico op negatieve effecten is ook erg hoog.

Andere ziekten:  Deca Durabolin werkt om de eiwitvormingscapaciteit en de weefselopbouwcapaciteit van het lichaam te verbeteren. Het kan dus andere gezondheidsproblemen beïnvloeden waaraan u mogelijk lijdt. Voordat u Deca Durabolin inneemt, dient u uw arts te informeren over elke bestaande ziekte van het hart en de bloedvaten, stofwisselingsziekten en kanker.

Andere geneesmiddelen: het  is bewezen dat Deca Durabolin reactief is met andere medicijnen die een persoon mogelijk gebruikt. U moet uw arts informeren over alle medicijnen die u al gebruikt, inclusief supplementen en kruiden voor veiligheid en optimale resultaten.

Verhoging van Libido:  Deca Durabolin kan het seksuele verlangen bij mannen verhogen. U moet uw arts informeren als u pijnlijke en frequente erecties heeft.

Wat u moet weten over Deca Durabolin-dosering

Als u een dosis mist:  u moet de gemiste dosis innemen zodra u eraan denkt. Als u het zich herinnert net voordat het tijd is om de volgende dosis in te nemen, dan kunt u die eerder overslaan.

Als u een overdosis heeft gehad:  Als u een overdosis Deca Durabolin heeft ingenomen, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts, hoewel de kans op een overdosis en de bijbehorende symptomen niet te groot is.

Hoe Deca Durabolin samenwerkt met andere stoffen

Alle medicijnen werken anders bij verschillende mensen. Het is noodzakelijk om alle mogelijke interacties van Deca Durabolin met uw arts te controleren voordat u begint met het gebruik ervan.

Interactie met alcohol:  De interactie van Deca Durabolin met alcohol is niet bekend en het wordt aanbevolen om een arts te raadplegen voordat u het inneemt.

Interactie met medicijnen

  • Dexamethason – Matig
  • Warfarin – Ernstig
  • Leflunomide – Ernstig
  • Insuline – Matig

Interactie met ziekten

Carcinoom bij mannen: het  gebruik van Deca Durabolin wordt niet aanbevolen voor mannen met borst- of prostaatcarcinoom. De tumor kan nog erger worden als gevolg van het gebruik van Deca Durabolin.

 Vochtretentie en oedeem: het gebruik van Deca Durabolin verhoogt de waterretentie in het lichaam en daarom is voorzichtigheid geboden wanneer het wordt gegeven aan mensen met oedeem of waterretentieproblemen.

Hyperlipoproteïnemie: het  gebruik van Deca Durabolin kan het cholesterol- en vetgehalte van het lichaam beïnvloeden en het risico op hart- en vaatziekten aanzienlijk verhogen. Daarom moet het met zorg worden gebruikt bij mensen met een hoog lipiden- en cholesterolgehalte of die al aan hart- en vaatziekten lijden.

Leverziekte:  als een persoon een verminderde lever of ziekte heeft, moeten de doses dienovereenkomstig worden aangepast en moeten de effecten van Deca Durabolin nauwlettend worden gevolgd.

Bloedstoornissen:  Deca Durabolin kan een negatief effect hebben op de bloedstolling en moet met voorzichtigheid worden gegeven aan mensen met bloedingsstoornissen.

Diabetes: Het  gebruik van Deca Durabolin kan de bloedsuikerspiegel verlagen en moet worden gecontroleerd bij mensen met diabetes. Doses moeten dienovereenkomstig worden toegediend en voor dergelijke mensen wordt regelmatige controle van de bloedsuikerspiegel aanbevolen.

Interactie met laboratoriumtests

Schildklierfunctietest:  als u op het punt staat een schildklierfunctietest te doen, moet u erop letten dat u Deca Durabolin gebruikt omdat dit de testresultaten beïnvloedt.

Deca Durabolin heeft enkele typische kenmerken van een anabole steroïde en wordt veel gebruikt door atleten en bodybuilders om op te bouwen en spier- en lichaamsmassa op te bouwen vanwege het effect op botten en bindweefsel van het lichaam. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van vele gezondheidsproblemen. Deca Durabolin kan echter enkele veel voorkomende en enkele zeldzame bijwerkingen hebben, waarvan u op de hoogte moet zijn, voordat u dit medicijn voorgeschreven krijgt. De beste optie is om altijd eerst een arts te raadplegen voordat u het inneemt. Zelfmedicatie kan gevaarlijk zijn. Gebruik Deca Durabolin op de juiste manier en met de nodige voorzichtigheid om de resultaten te krijgen waarnaar u op zoek bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *